SK Boxing Mělník

Na základě svých zkušeností z boxu jsem se na podzim roku 2011 rozhodl založit boxerský klub SK Boxing Mělník, který je zaměřen především na děti a mládež od 9 do 18 let. V současné době oddíl navštěvují i ti, kteří boxovali od juniorských kategorií, ale v současné době již patří mezi muže. I těmto dnes už dospělým mužům poskytuji možnost účastnit se tréninků a být členy klubu. Při tréninku se snažím využít získaných dovedností.

Hlavním cílem pro založení klubu byl úmysl, zajistit smysluplné trávení volného času mládeži z Mělníka a okolí. Snažím se, aby mladí k tréninku přistupovali zodpovědně a aby si šli raději zatrénovat, než aby chodili za školu a poflakovali se v parku nebo aby někde s partou zkoušeli drogy.
 
Snažím se, aby možnost navštěvovat boxerské tréninky měl každý, kdo o tom projeví zájem. Proto vybírám příspěvky v minimální výši a zbytek nákladů se snažím pokrýt z dalších zdrojů tak, aby byla umožněna účast na trénincích všem bez rozdílu.
 
Členové klubu se účastní mistrovských utkání na národní i mezinárodní úrovni, proto uvítám každou snahu o podporu klubu. Sponzorům za odměnu nabízíme reklamu na sportovních akcích v našem areálu, umístění loga na oblečení sportovců a samozřejmostí je i poděkování na webových stránkách klubu.

Naše úspěchy:

*
Únor 2014 – 1. Místo Tomáše Horna na Mistrovství ČR v kategorii kadetů, ve váze do 66 kg
*
V březnu 2015 bylo na Mělníku uspořádáno oblastní kolo juniorské ligy mládeže
*
Květen 2015 – 2. Místo Matěje Mikeše na Mistrovství ČR juniorů v Rakovníku
*
Říjen 2015 – 2. Místo Matěje Mikeše – 13. Ročník velké ceny města Krnova v Boxu
*
12. 12. 2015 – 1. GALAVEČER bojových sportů na Mělníku
*
Březen 2016 - 2. místo Tomáše Dolečka na Mistrovství ČR kadetů a školní mládeže v kategorii přípravka
*
Březen 2016 - 3. místo Rudolfa Kraje ml. na Mistrovství ČR kadetů a školní mládeže v kategorii přípravka
*
Duben 2016 – 3. Místo Tomáše Horna na Mistrovství ČR juniorů v Českých Budějovicích

Sledujte náše facebookové stránky

Na našich facebookových stránkách přinášíme pravidelné informace o dění v našem boxerském klubu.

trenér Rudolf Kraj

Věřím, že i během krátkého působení na scéně jsou za činností klubu vidět pěkné výsledky, a velmi si vážím každého našeho sponzora, já sám se trenérské činnosti věnuji ve svém volném čase a budu rád, pokud se rozhodnete klub podpořit.